Helg!!

Sista dagen för denna veckan är gjord på jobbet :)

måste säga att jag trivs riktigt bra och det känns som att jag har kommit in i allt och kan det mesta nu så det är riktigt skönt!!

Idag tog jag även en snabbis kaffe med Cim, skönt att ha någon "gamma vän" att tjöta med för en gångs skull, för er som inte har koll så gick jag och Cim i samma klass från 1-9 så det e lite roligt att man tjötar ibland även om det inte blir så ofta. :)


Theodores öga ser mycket bättre ut i dag, Patrik har torkat det 2ggr och det har inte varit i hopp klibbat efter att han har sovit så det känns som att det e på väg åt rätt håll det med!! :D

ne nu ska jag sätta mig och kolla hästar, ska spela på v75 idag inför lördag! får även hålla tummarna för mina lotto rader! spelar man inte kan man inte vinna!!

Sep. 05, 2012

Ja va ska man säga?? Hösten är här, barnen går på dagis och vi jobbar, med dagis så kommer självklart alla sjukdomar och barnen är nu sjuka igen, först var det Vincent med feber och ögon inflammation och nu idag när all gegga äntligen var borta så fick skruttungarna gå till dagis igen!! Den glädjen var mycket kortvarig!! efter ca 2 timmar ringer dom från dagis, Theodores ena öga e rött och har börjat få gult klägg i det så det var bara för Patrik att hämta hem barnen igen :( Behöver jag säga att ingen av dem var särskilt nöjda med det??

usch och fyyyy för höstens alla sjukdomar säger jag bara!!
även jag är sjuk, har haft hög feber (strax under 40grader) halsen värker och näsan e tjockare än tjockast..igår lämnade vi även tillbaka hundarna som vi lånade av mina föräldrar, eller tja lånade och lånade vi passade dem då mina föräldrar var i Canada på släktträff :) så nu e det riktigt lugnt och stilla här hemma, Vincent har inte riktigt fattat var vovvarna tog vägen för han springer runt och letar efter dem här hemma *sötnosen*
RSS 2.0