Buzza dags!

Har hämtat ut mina paket från buzzador, denna gången är jag med i tå olika kampanjer!!

men först ska jag börja med att berätta lite för er vad Buzzning innebär :)


Du blir medlem hoss buzzador (skicka ett gb till mig så skickar jag länken) sen svarar du på en massa frågor om dig själv, ditt hushåll, familj m.m. (inga svåra eller personliga frågor) sen när det finns företag som vill få sina produkter testade av nårmalt folk så har dom en profil som dom vill skall buzza, passar du in på denna profilen så får du ett erbjudandde om att vara med i deras kampanj, vill du det tackar du JA och vill du det ej så tackar du NEJ, svårare än så är det inte.

Dock så är det väldigt många som vill buzza nu för tiden så ibland kan det ta ett tag innan man får komma med i en kampanj, så bara för att du har tackat JA så betyder inte det att du har kommit med.

Personligen så tycker jag det är väldigt roligt att buzza, jag är ju en tjätig jävel i vanliga fall så detta passar mig bra att få hem olika produkter som vi skall prova samt få mina vänner att prova!! när kampanj tiden sen har gått ut så skall man ha fyllt i några frågeformulär som handlar om hur det har gått för dig, vad du och alla andra tyckte m.m. inte svårare än så :)jaja åter till produkterna!!
Nestles Juniormjölk från 12 månader i 500ml förpackningar :)
Junior mjölkens fördelar om man jämför med vanlig komjölk:


-protein och salt nivåerna är kraftigt reducerade
- lägre andel mättat fett
-innehåller omega 3 (DHA)
- ett glas juniormjölk innehåller lika mycket järn som 25 glas vanlig komjölk!!
- innehåller större mängd D vitamin
ochTUC mini kex i tre olika smaker :)
Av dessa tre smakerna har Patrik en klar favorit medans jag gillar de andra två,
tur att man gillar olika så vi får ha våra favoriter i fred ;D
dock kommer jag inte skriva här vad jag själv anser om produkterna då jag ej vill påverka er andra, så allt positivt och negativt håller jag för mig själv och redovisar sen till buzzador :)
Söta!!!

Idag fick jag dessa underbart söta små skålar va mitt hjärta :D
jag lovar, inga påtryckningar alls från min sida ;D!!...


usch..

igår hadde vi massa saker inplanerade men så fick lillpinsen feber, snabbt gick det med! på 2 timmar så fick han 39,5 :( så gårdagen ägnade vi i sjukdommens tecken och var hemma och mösw hela dagen!!


 

RSS 2.0