Godmorgon!

God middag allesammans!!

Här hemma är det lugnt och stilla, dagarna tickar på och det har redan gått 6 dagar! har varit utan smärtstillande i 3 dagar nu och idag och i dag är sista dagen med pencilinet för halsflussen sen e jag äntligen tabblett fri!! längtar till tusen kan jag säga, hatar att knapra piller!

Allt med op har gått bra, jag har kunnat ta mig upp och ner i sängen utan hjälp och smärtan har varit lite mer som träningsvärk med lite brännskade kännsla över det hela, iallafall i vänster bröst höger sköter sig exemplariskt även om det är de bröstet som är blått av alla blåmärken :P I måndags var jag på kliniken och tog bort bandaget, sköterskan tittade och kännde lite och tyckte att allt såg toppenfint ut så nu har jag en mjukis sportBH som jag ska ha ett bra tag framöver, ska även ut och lete efter en till BH då det kan vara skönt att ha något att byta med men jag vill vänta tills jag inte känner av någon smärta alls innan jag gör det.

Kan inte sluta titta ner, känns fortfarande väldigt overkligt men ändå så känns det sjukt bra, äntligen så känner jag mig kvinnlig när jag ser mig själv i spegeln! :D en helt obeskrivligkännsla som verkligen betyder toppen mycket för mig!

på fredag ska jag till kliniken igen och denna gången träffa min läkare, då ska vi ta bort stygnen och tejpa om såren så allt håller sig på plats som det ska :)I helgen ska jag och Malin även gå på Bröllopsmässan, ska bli riktigt roligt och jag hoppas vi får massa tipps som kan passa henne och Jens :D <3 Ne nu ska jag ta och försöka mig på lite städning, det kan behövas vill jag lova!!!


Kommentarer
Linda

Är lite nyfiken vilken bröllopsmässan du skall gå på? Hade också tänkt och gå på den, men jag har läst att den är i februari. Kommer det flera då kanske?!//Linda

2012-02-01 @ 19:49:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0