Gårdagen!

God middag allesammans!

Igår vid 20 tiden åkte jag hem från kliniken, allting har gått jätte bra :) här kommer ne lite op berättelse.


Bröstförstoring, Specialistkliniken:

kl 10 var vi inne på kliniken, några op hade dragit ut på tiden så först kl 11 kom vi in och träffade min läkare Carolina som hjälpte mig bestämma mig för vilken storlek jag skulle välja (det blev mentors runda textruerade HP 500cc) samt gick igenom hur allt skulle gå till. Jag fick en kopp med lite vatten och 5-6 tabletter jag skulle ha i mig.

När storleken var bestämmt då gick vi in i att ennat rum där hon ritade och mätte på mig samt fotograferade mig. Efter det fick jag och Patrik säga hejdå så jag skulle kunna byta om, jätte snygga strumpor, rock och trosor fick jag ha på mig innan jag gick in i op salen.

Efter ett tag under ett uppvärmt täcke började medicinen jag fått tidigare att värka, jag blev lite små lullig men var glad ändå :) Jag fick en kanyl i armen och rätt som det var så fick jag även en syrgasmask, det är det sista jag minns innan jag vaknar vid 15 tiden på uppvaket.

På uppvaket var jag väldigt trött och hade ganska onst i vänster bröst men hasade mig ändå upp och kissade och drack lite vatten + fick lite mer medicin och somnade snabbt om till 17 tiden ungifär, då fick jag macka, joughurt, te och saft, blev helt jävla proppmätt och somnade snabbt om igen, sov av och till till kl 19 då jag kännde att tröttheten började släppa, Jag fick även träffa min läkare som klämmde och kännde så att allt såg bra ut, hon gav mig även två återbesökstider, en på måndag och en på fredag. Hon sade att allt hade gått bra, vänster bröst hade krånglat lite mer än höger så det var därför jag har ondare i det.

så vid kl20 var jag helt klar att åka hem, då hade jag fått de mediciner och all info om det som jag skulle ha med mig hem så Patrik kom och hämtade mig :) Känner mig ganska mörböltad, iallafall i vänster bröstet höger känns riktigt bra, som en lättare träningsvärk :)


Så nu sitter jag här och längtar till på måndag så jag fortfarande inte har fått se dem då dom är bandagerade, det tas bort på måndag och då ska istället en sportbh komma på och på fredag så skall stygnen tas :)


ÄNTLIGEN efter så många års väntan så är det över,
nu ska bara smärtan försvinna sen e jag en ny kvinna :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0