usch

är så jäkla trött å att vara sjuk nu, ligger hemma med halsont nu igen, tur nog så är det inte halsfluss denna gången men likt förbannat så gör det ont och är jobbigt :(

Buzzador!!!!

Har ju helt glömt att visa er att jag ska Buzza nu igen!! :)
Denna gången ska Vincent få prova Nestlets välling.


 

 

För er som inte vet så mycket om Buzzador så ska jag förklara.

 

Som buzzador medlem så har jag möjligheten att anmäla mig till olika kampanjer som dom har, denna gången ska jag buzza Välling och förra gången var det glass :) Det är gratis att vara med och det som krävs av dig är att du visar upp produkterna och låter vänner smaka/prova och tar sedan deras utlåtande och svarar på en blankett på deras hemsida om hur ni alla tyckte att produkten var. Svårare än så är det inte :)Om du vill bli medlem så gå in på buzzadors hemsida (HÄR) och registrera dig, glöm inte att det är jag Beccastina som har tippsat dig ;)

Tidig start idag!

Godmorgon allesammans!

Idag blev det tidig uppstigning med Vincent, jag är inte ett dugg förvånad för han somnade vid 18.15 igår och sov till 06.30, kan inte klaga! Theo somnade vid 20.00 och sover nu i sängen med sin pappa! själv var jag så smart att jag somnade tidigt i går jag med så jag känner mig ändå hyfsat utvilad :)


Idag ska vi inte göra någonting alls här hemma, slappa coh ta det lugnt då det har varit lite mycket här i några dagar. ska bli sååå skönt att bara gå runt och små städa och sen ta en iskaffe hos Marie. Det behöver jag ;DVincent lär sig nya saker varje dag! detta kan han:

Gå längre sträckor utan att hålla i sig
Leka indian
säga titta och mamma
klappa händerna
vinka
klättra upp i soffan och på andra låga/medelhöga saker
låsa upp min telefon :P

Tänk snart e vincent 11 månader!! tiden går sjukt fort!!

Theo lär sig även han mycket just nu, det bästa är att spela bilspel eller angrybirds på patriks telefon eller spela mario cart på vårat Wii. han kan även skriva Theo och håller på att lära sig skriva hela sitt namn :)ne nu ska jag och lill fisen mysa lite :)

Älsklingarna!

Här hemma är det fullt upp, Vincent går mer och mer och håller nästan aldrig i sig längre, han kan gå från vardagsrummet igenom hallen och till köket, vilket e en ganska lång sträcka. det vet ju ni som vet hur det ser ut hemma hos oss, så duktig min lilla kille!!

Idag har även Vincent tand nr4 spruckigt igenom vilket förklarar de två tidigare dagarna med snuva och skrik, hua fasar inför kindtänderna med tanke på hur ont han har av de "vanliga" små tänderna.. jaja inte mycket man kan göra mer än att hjälpa honom med alvedon när det väl e dags.


Theo är världens bästa storebror och hjälper till så mycket han bara kan!! :D
Tänk att vi har fått två så underbara pojkar!1 vecka!!!

Idag ska vi iväg och hämta hem vår nya bil, ska bli skönt att lämna tillbaka den vi lånat av mina föräldrar så länge men innan vi gör det så ska den städas och vem ska göra det?? jo patrik för det kan inte jag göra :P hihihi ;)

I morgon ska jag tillbaka till kliniken och ta bort stygnen, ska bli skönt att få träffa min läkare så hon får se på mig, allting känns toppenbra och jag har inte ont om jag inte överanstränger mig eller gör för hastiga rörelser men duscha och klä på sig går utmärkt om jag gör det hyfsat försiktigt ;) Blåmärkerna börjar gulna till nu så jag ser ju ut som ett slagfält men det betyder ju bara att det läker på som det ska så det e riktigt skönt!! Svullnaden har även den börjat ge med sig, sakta men säkert så nu börjar de se ut som bröst istället för trafikkoner. Idag är dom 1 vecka gammla, tiden går ganska fort!!Ne nu ska jag och älsklingen äta frukost, sen blir det städa lite innan vi ska hämta Theo på dagis för att sen åka och hämta bilen.

hoppas ni får en toppen dag!!


Till Linda

Till Linda som frågade ang Bröllops mässan så är det nu Februari och den kommer gå nu i helgen den 4-5 i Eriksbergshallen :)
RSS 2.0