höst??

Inser att tiden bara springer iväg!! Imorgon är det andra veckan på nya jobbet och snart e det dags att boka nästa års sommarsemester!! om några veckor fyller jag år och inte långt efter det e det Patriks tur sen e det ju vinter och jul.. behöver jag säga att det är skrämmande och gör ont i mitt mamma hjärta att Vincent snart e 2 år...usch saknar redan sommaren men hösten är här, regnet är ett faktum så nu får vi vara deprimerade i ca 6 månader innan man får se solen ordenligt igen :( får nog sola solarium någon dag så man kan känna sig lite piggare för en kort stund.. e inte alls taggad på hösten.. inte alls :(


Theodore har fyllt år :)

Min stora kille fyllde 4 år i går!!
han hade en jätte bra dag med mycket omtyckta presenter :D
 
 
för er som inte fick komma i går så ska vi bjuda in ett gäng till då det e helt omnöjligt att få med alla Theos vänner på ett och samma kalas! ;)
 
 
 

UNDERBAR SEMESTER!!

Denna semestern har varit helt fantastiskt underbar!!
 
detta har hänt/ har vi gjort
 
Vi har gift oss!!
badat i kåsjön med alla våra grannar :D
varit på Borås djurpark
varit hos mina föräldrar och grillat
grillat även hos patriks föräldrar samt fira Theos 4 årsdag i förskott :)
varit i nolhaga på deras lekplats och myst med Malin och Jens
sovit i trollhättan och myst med patriks syster och hennes kille samt spelat minigolf
vi (jag och barnen) har målat två tavlor
varit 3 dagar nere i varberg med Anders i hans sommarstuga
 
 
detta blandar vi med massa underbara vänner, sol och regn  har det varit om vart annat men vad gör det när man har världens bästa familj??
 
just det jag har även fått nytt jobb som jag börjar med den 20 augusti och i morgon den 5 august fyller min underbara Theodore 4 år!!
 
 
 
kärlek, kärlek, kärlek säger jag bara om denna underbara semester som snart är slut, några få dagar kvar men dom dagarna kommer vi unna oss, morgon dagen står i Theodores tecken så det är han som bestämmer :)
 
 
hoppas ni andra har haft det lika bra som vi!! :D
 
 
 
RSS 2.0