...

gud vad jag längtar till semestern så hela familjen kan vara hemma!!!

Soooool :D

Igår skrev jag på FB att jag längtade till sommaren, visst det är inte sommar ännu men guuuud vilket underbart väder det är ute. Den minsta trollungen är vaken så vi får vänta ett tag till innan vi kan gå ut men ut ska vi!


...

Jahaaa.. igår fick jag reda på att jag står utan jobb när min föräldraledighet är över.
Inte direkt det jag hade hoppats på men vad gör man?
Nu är det bara att ge sig på att uppdatera CV och personligt brev igen,
ge sig ut i jobbmarknaden och söka utbildningar.


Det finns inget ont som inte har något gott i sig så nu e det bara att kämpa så kommer det nog lösa sig.

Jag är med och tävlar!!

Tävling - Vinn tandblekning!

Jag är med och tävlar om en tandblekning på Johannas blogg (Mittdrömbröllop)

Priset kommer från Dentway och är deras Regular Start-behandling värd 895:- som tar bort missfärgningar och bleker tänderna. Perfekt om du ska gifta dig eller känner för att piffa till tänderna lite extra inför sommaren. Jag har inte börjat min behandling men ska göra det om några veckor tror jag - har alltid velat bleka mina tänder så ska bli kul att testa.

Hur kan du vinna?
1. Skriv en kommentar på Johannas blogg och ge henne ditt bästa skönhetstips
2. Gilla Dentways facebooksida
3. Dubbla din vinstchans genom att skriva ett blogginlägg där du länkar till tävlingen! Glöm inte att länka till inlägget i din kommentar :)

Tävlingen slutar söndag 22 April klockan 23.59.

Här händer det inget

Har fått klagomål på att jag inte uppdaaterar ;)

har dock inte så mycket att skriva, dagarna rullar på här hemma! Just nu gör vi om i vardagsrummet, målar och sätter nya tapeter :)


Vi har mycket playdates jusst nu då det går vattenkoppor på dagis och inga av mina barn har haft det ännu, vi trodde att Theo hade fått det då han fick 2 röda prickar på ryggen och 3 på ena låret, dock så stannade dem där, blev inget mer än just kliande röda prickar. Vincent har inte haft en enda prick han så i morgon ska vi iväg och leka med ett barn som fick sina första koppor i går :) och hoppas på att de blir smittade!!


om några veckor börjar jag jobba igen, heelt sjukt va tiden går fort! hade ju velat vara hemmafru med barnen om det hade gått men det gör det ju inte ;) så den 2maj börjar jag jobba igen!


ne nu ska jag och barnen mysa framför en film :)
RSS 2.0