ojojoj

usch och fyy för denna veckan säger jag bara, eller nää så ska jag inte heller säga men guud va mycket fuskande det har blivit!!

Först var jag, Patrik och barnen på en julmarknad med mina föräldrar, där smakade vi massa gott och tyvärr var ju de choklad dränkta och kanderade mandlarna väääldigt goda så man kunde ju inte bara ta en av varje.. *suck*

sen så fyllde min mammas moster år så vi var där och firade henne och hon bjöd på smörgåstårta, läskt och bullar. hmm.. ja och då fick man i sig en heeel del även där. har haft ont i magen sen i går kväll, påtok för mycket kolhydrater under dessa två dagarna för att min kropp ska må bra, var även tvungen att ful väga mig och mycket riktigt så stämmde min svullna mage överrens med att jag har ökat nästan 3kg i vikt. jaja det var gott när vi åt det men nu blir det skärpning igen!

vägning på onsdag så idag och i morgon blir maten strikt med mycket vatten för att försöka komma i kapp igen. vill inte ligga på 2-3kg +!!! ananrs går det bra här hemma, vinvi har börjat sova bättre på nätterna, vaknar inte lika många gånger längre dock så får han för sig att han ska vara vaken mellan 03-04 vilket jag inte alls håller med om. vet igentligen inte vilket som är bäst av de två alternativen vi nu har haft men jag hoppas innerligt att det snart vänder så han sover hela nätterna igen.


ne  nu ska jag leka lite till med mina små plutt ungar :)


Kommentarer
Casandra

Var också på jul marknad, kan säga att det blev lite för mycket gott för mig med. svårt att låta blir.

Minnah har också kommit in i en period nu, andra natten denna veckan att vara vaken 2 timmar. Fattar verkligen inte varför. men hon har inte sovit en hel natt någon gång. Vill äta på natten. Har Vinvin sovit hela nätter eller är han också en som vill vakna på natten och äta.

2011-11-22 @ 10:20:57
URL: http://babyminnahs.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0