ska jag hitta på då??

Jahaapp.. då var jag ensam så, Theo sover och Patrik drog precis iväg till sin farbror.

va ska jag göra då då? julmusten står och pyser, den har stått på balkonen och är genomfrusen så från den kommer det enbart halvfruset skum men snart så borde den vara klar så jag kan dricka :D jaja jag får väl sitta här och mysa med mig själv, har ju en god marsipangris som väntar på att bli uppäten ;)

Idag har jag även varit på jobbet och som det ser ut nu är det goda besked, kommer kunna fortsätta jobba ett tag dock går jag ner lite i timmar men å andra sidan så är jag ledig på fredagar :)I morgon går jag in i v 29 (28+0) ska försöka komma ihåg att ta magbild som jag kan jämföra mot samma dag när jag var gravid med Theo, vill dock inte se skillnaden för jag är så horribelt jävla stor nu så det känns osm att jag bara kommer se yber fet ut.. inte roligt.. men men om några år kanske jag uppskattar bilderna så det är bara att blunda och ignorera kännslorna..


Så här såg magen ut i v 28+0 med Theo :) kan meddela att dne inte ser ut så nu! men men ni får vänta tills i morgon innan ni får se och kan döma själva.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0