mellandags rean

Idag var jag Patrik och Theo inne på mellandags rean, hittade inte ett skit.. nej nu ljög jag, vi köpte faktist 3 bilar tavlor till Theo, han älskar dem.. Ja han älskar ju allt som har bilar motiv.. :P men annars tycker jag att det är ett FRUKTANSVÄRT dåligt utbud på reorna.. bara skräp som ingen velat ha på de senaste reorna som affärerna har haft.

Vi fick även åka och köpa ytterligare en förvarings back till Theos leksaker, det blir mycket tåg, duplo och bilar :P har konstaterat att vi behöver en 5 rum med kök för att få platts med allt :P jjaa än så länge får våran trea räcka, vi letar ju efter en fyra men vill så gärna bo kvar i detta området så det lär ju inte bli av på några år..I morgon ska jag ant på sushi lunch med Madde, ska bli gott coh roligt, inte setts på några veckor nu och madde har ju BF nu den 29/12 så hon är nog ytterligare lite större nu ;) skönt att det inte bara är jag som växer :D


ne nu ska jag fortsätta att mysa framför tvn, har precis betalat in min skatt och moms + en jäkla massa räkningar så nu e mitt konto länsat igen.. inte roligt men men betala måste man ju.. tröst godiset,  här kommer jag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0