hoppas dom är seriösa.. *håller tummarna*

Äntligen kan vi slappna av!!! i dag vid 10.30 tiden kom mäklaren för att gå igenom lägeneten samt fotografera, hon tyckte vi hade gjort ett jätte bra jobb denna veckan så det var roligt att höra hade inte varit så roligt att lagt ner all den tid och kraft utan att någon hade märkt av det. så i morgon eller övermorgon kommer hon att lägga ut den på sin hemsida samt på hemnet.

Theo har inte varit på så bra humör idag, han sover redan för natten och vi hoppas innerligt att han sover bättre i natt än de två tidigare nätterna.. skit jobbigt har det varit! jaja han har väl kännt av stressen och pressen han med, ikväll tog vi det lugnt och jag å Theo duschade i ca 20 min, jätte roligt och mysigt var det. matningen och nattningen gick helt ok så han borde ju sova hyfsat men man vet aldrig..

på torsdag den 2/4 ska jag iväg och praktisera på arbetet som jag sökte, det e jag och en annan som slåss om platsen nu så det e bara att visa sin bästa sida dock ska vi vara där sammtidigt så det kännslite konstligt. bara det inte blir att vi ska praktisera utan lön flera dagar för det e ju inte riktigt så det ska gå till om dom e seriösa men det e ju tyvärr ofta så i den branchen.. jaja nu ska jag inte gå händelserna i förväg det kanske går jätte bra, det är ju det jag hoppas på iallfall :)


ne nu ska jag slappa lite :)

snart e vi klara :)

Snart e vi helt klara, det e vissa små saker som vi beslutat att skippa sålänge eftersom det inte kommer synas i morgon då det e fotografering av lägenheten så vi tar tag idet någon annan vecka innan det e dags för visning. vi behöver änna vila och nu e det bara att plocka undan lite inför i morgon sen e vi klara :)


nu har vi precis duschat och slappat lite, lilleman sover middag så nu e det bara att andas ut, idag ska vi till patriks föräldrar med, de bjuder på middag idag, skönt att slippa laga mat och att slippa hämtmaten som vi har levt på i en vecka nu.. visst e det gott men nu får det vara nog på ett bra tag!!!


Utställning

Idag har mamma och pappa varit på utställning med Inka och Maylo, båda fick jätte fin kritik och så här blev resultaten:

Maylo - rött band + HP
Inka - Rött band + CK + Cert (BIM)

här är listan med vad vi ska göra.

så här ser listan ut nu!! vi har gjort en del ändå ;)

vad ska göras och vad är gjort (gjort har ett X bakom)

Köket:
spackla (X)
måla (X)
sätta upp alla dörrar och handtag (X)


Vardagsrummet:
måla väggarna i en ljusare färg (X)
sätta upp lister (X)

Hall:
Måla befintliga lister (X)
sätta upp lister (X)

sovrum:
måla befintliga lister (X)
sätta upp lister (X)
måla elementet - det sista som e kvar nu

Jag gjorde det!!! *stolt*

Jag e faan bäst, idag har jag lagat mat, det ni!! stekt kyckling med grönsaker i kockosmjölkssås :) mumms va gott det blev!!

patrik va riktigt imponerad, jag gjorde allt själv, jag skar även kycklingen i bitar.. haha jag som tycker sådant e sååå äckligt, men jag gjorde det *stolt*

nu e nästan allt klart här hemma, alla lister e uppe köket e helt klart, patrik målar det sista i vardagsrummet nu och sen e det bara elementet kvar i sovrummet sen e vi klara :) vi har även börjat städa och idag hjälpte patriks mamma oss med det oxå jätte snällt av er alla som hjälpt oss denna helgen :D

han e såå stolt :)

Den här kvällen e seg som attan.. Theo har varit trött och grinig i ca en timme nu och matningen går inte sådär jätte bra men nu sitter patrik å försöker få i han endel iallfall.. han måste ju ha i sig gröt för annars vaknar han och e vrålhungrig i natt och det vill vi inte!

här hemma har vi plockat en del, lagt ner lite mer saker i flyttkartonger m.m. dock har inget mer blivit målat så det känns som att jag ligger lite efter där trotts att det inte är mycket kvar.. jaja tisdag e ju den dagen vi måste vara klara så det e ju några dagar kvar och jag tror inte vi kommer ha några problem med att hinna bli klara så dåsätt så e det ju inte stressigt men det skulle vara skönt att vara klara redan på måndag och bara kunna slappa då.

ne nu ska jag bädda i ordning Theos säng sen ska jag göra guakamole, myspys kväll i kväll och fira att patrik fick jobbet, han e såå glad och stolt :D *love*

jag vill hinna med detta och detta.. detta med!!!

sådär nu har pappa precis åkt här ifrån, idag har vi satt upp luckorna i köket, bara de till lådorna kvar, vi har även satt upp listerna i sovrummet och i vardagsrummet hallen e påbörjad men inte helt klar. tack pappa och svärfar som var så gulliga och hjälpte oss idag :)

ne nu ska vi bara slappa en stund medans lilleman kryper runt och drar i allt samt försöker ta sig upp på fötterna.. sen e det dags att komma igång igen, det ska städas och packas lite idag, jag skulle även vilja hinna måla ena elementet men vi får se hur vi ligger till tidsmässigt samt orkesmässigt.. vi går ju ändå över till sommartid i morgon så det e ju en timmes mindre sömn :(

va ska ni göra i kväll??

shitt va duktiga vi e :D

Äntligen.. nu är vi snart klara med vardagsrummet :) alla listerna e målade och klara, vardagsrummet e så gott som klart det me :D bara en liiiiten snutt ovanför fönstren som behöver målas sen e resten klart.

i morgon kommer våra pappor hit och ska hjälpa oss, vi ska sätta upp köksluckorna samt sätta på nya handtag samt sätta upp lister i alla rum sen e vi heelt klara :D shitt va duktiga vi e!!! *stolt*

hoppas er fredag e bättre än vår....

faaaan va trött jag e, ja håller på å döööö känns det som...
all ork och kraft från  morse  heeeeeeelt väck.. tur att jag hann måla några lister till förut.. har dock dom ovanför garderoben kvar.. *suck* ne nu ska vi fortsätta, patrik hälldeprecis upp ny färg..


hoppas ni har en lugnare och goare fredag än vad vi har!!!

Jaaaaa äntligen går vägen åt det håll vi vill!!!

Idag ringde de från Ikea, patrik ska bli behovsanställd där och till sommaren så ska han jobba heltid efter det e inte bestämmt men förhoppningsvis så blir det ju en fast anställning :D nu har han iallfall foten inne och det e ju skit skönt!!! :D

jag får reda på om jag får jobbet jag var på intervju på i onsdags någon gång i slutet på nästa vecka skulle jag tro så det e lite spänning kvar här hemma ;).. ne nu ska jag fortsätta måla lister innan vi ska iväg och köpa mer färg!!! snart e vi klara me allt målande och det känns skit bra :D


va ska ni göra idag då???


pösssss

är vi drogade eller??? här händer det ju saker!!!

nu går det undan här hemma, vi målar för fullt, köket e heelt klart. Vi har även börjat måla i vardagsrummet och har målat 3 av 4 väggar en omgång så snart ska vi måla en omgång til samt bättra på på kanterna och mot taket. listerna går frammåt de me, jag har den ovanför garderoberna i sovrummet kvar sen behöver jag måla en omgång till på några i hallen sen e även det klart :D det känns nästan som att man går på någon drog, faan va man får gjort när man väl sätter igång ;)

ne nu ska lilleman ha mat, efter det ska vi till min mammas moster och hjälpa henne bära ner lite saker till källaren och efter det blir det en sväng till backaplan antagligen, då ska vi vuxna äta och sen ta en promenad så Theo får se lite annat :)

pösspösss

idag händer det saker!!!!

Idag har jag varit på en anställningsintervju, det känndes ganska bra och det var inget som känndes obekvämt elelr liknande så det var skönt men det e ju 7 personer till som ska intervjuas så vi får se om någon vecka vad som händer.

idag ska jag även upp till mina föräldrar, det e dags för mig att hålla i kurserna igen och idag e sista tillfället för denna gruppomgången så det känns lite konstigt.. gud va tiden går snabbt, 8 veckor e redan borta!!


här hemma har vi tagit det lugnt med donandet då jag va på intervjun och patrik på arbetsförmedlingen och nu ska jag snart åka så imorgon blir det nya tag igen :) vi får antagligen flytta fram fotograferingen till tisdag eftersom de som ska sätta upp persienner kommer på måndag eftermiddag och installerar dem.


ne nu e pappa och syrran här snart så det e dags att klä på sig och åka.

pösspösss

Vart tog Theo vägen??

jaa det kan man undra, han kryper för fullt här hemma nu och kan lätt ta sig igenom lägenheten så nu vet man inte riktigt var han e, ena stunden e han i köket och andra i hallen och tuggar på skor.. haha.. jaja men det e ju skönt för honom att inte längre ligga/sitta som en strandad val på en filt längre ;)

Nu har mäklaren varit här

sådär, igår var mäklaren här och tittade, hon på pekade några saker som hon tyckte var värt att göra inför fotografering och visning och några saker som vi inte behövde fundera på så det e ju skönt att ha lite riktlinjer.

vad ska göras och vad är gjort (gjort har ett X bakom)

Köket:
spackla (X)
måla (finputsning kvar)
sätta upp alla dörrar och handtag
sätta upp lister

Vardagsrummet:
måla väggarna i en ljusare färg
sätta upp lister

Hall:
Måla befintliga lister (en listkombination kvar)
sätta upp lister

sovrum:
måla befintliga lister (finputsning kvar)
sätta upp listerdessa JÄVLA LISTER!!!!
jaja.. det e bara att jobba på, om en vecka ska det vara klart.

snart kommer mäklaren

sådär nu e hela lägenheten städad och vi sitter och vilar, Theo har precis vaknat och han e  inte vidare glad i att sitta still i sin pappas knä, snart kommer mäklaren och det ska bli skoj att se va hon tycker och tänker om lägenheten, tror vi har lite mer job framför oss men det e ju smällar man får ta.. ne nu ska jag ta Theo en sväng så Patrik kan ta på sig kläder, vi kan ju inte springa runt i mysbyxor och slitna tshirtar ;)

va ska ni göra idag???

Bajsmonster...

Två jätte blöjor har han lagt idag båda innan kl 10!!! hur kan en så liten bebis leverera så MYCKET bajs??

6te tanden har brutit igenom nu, denna gången är et en i underkäken, Theo e lite seg och ganska lätt irriterad så vi misstänker att han har lite ont, men han äter iallfall så det e ju hanterbart för honom :)

fick han en stekpanna i huvudet eller???

hejsvejs allesammans, hur har eran natt och morgon varit?
vår natt har varit FANTASTISK Theo va lite krånglig vid läggningen men det tog inte lång tid innan han somnade sen SOV han heeeeeela natten och vaknade kl 6 då han och patrik gick upp :) Theo har aldrig sovit såhär bra så jag kan inte låta bli och undra om han blev drogade eller fick en stekpanna i huvudet!! jaja det viktigaste e att vår lilla prins e pigg och glad idag iallfall.

nu håller vi på att städa, ja eller jag räddar saker från Theo medans patrik städar ;) haha nej då jag hjälper till jag med men patrik började ju när jag låg och sov så han har redan dragit det största lasset.. varje rum e snart i topp trim :D


Bilden e tagen dagen innan julafton och visst ser Theo nöjd ut ;)
haha mina killar!!! *kärlek*

varför ångrar man sig alltid :(

hmmm.. idag var det meningen att vi skulle göra en ordentlig städning men det blev bara en halvdan vilket känns lite dumt om jag ska vara ärlig, helt plötsligt måste man ju städa i morgon med.. SUCK!!! varför tar man inte tag i sakerna när man säger att man ska det?? mäklaren kommer ju ändå på måndag och då vill vi ha städat + att vi gärna vill ha plockat bort en del saker... någon gång måste jag lära mig!!

hmm.. jag hoppas helt klart på att tandfen, john blund eller något annat sago väsen/djur smyger in här i natt och städar! en städ fe borde det ju helt klart finnas som man kan betala en tia för att hon ska vifta me sitt trollspö.. mjo det e en riktigt bra ide tycker jag!! :D


ne nu e det snart natten, ska dricka lite vatten och borsta gaddarna sen ska jag joina mina killar, Theo har sussat ett tag nu och patrik la sig precis, ska bli skönt att krypa ner under mitt egna täcke :D

gonatt allesammans!! sov så gott!!


det va änna ett tagsedan Theo kunde sova på våra kuddar ;)
så liten å späd han va.. min lilla prins


patrik har tvättat...

ja nu har min kära sambo varit i farten, snäll som han va hade han fyllt tvättmaskinen med massa av Theos kläder + min röda aldrig tidigare tvättade halsduk... ja allt vitt blev rosa och allt blått och grått blev lila :( tyvärr syns det inte så bra på bilden men färgerna är verkligen rosa, inte ljusrosa som min kamera försöker lura er att det e.. :Ptur att det inte va några dyra kläder med i tvätten


ett steg närmare..

Sådär nu har patrik precis kommit hem, han har lämnat in papprerna ang den nya lägenheten, skönt att ha det gjort!! så nu e vi ytterligare ett steg närmare den nya lägenheten :)

hårdare tag på regler här hemma!!

Hej allesammans!

har ni sovit gott, jag kan iallfall medela att här har det inte blivit mycket sova, Theo vill sova i vår famn och vi vill att han ska sova i sin säng så det har varit ganska många duster inatt men tillslut så gav han med sig! jaja det känns jäkligt skönt at vi inte gav vika för han försöker verkligen bestämma här hemma nu, det märks.. VÄLDIGT TYDLIGT! så nu måste vi bli hårdare med reglerna, lilleman kryper mer och mer här hemma nu, inga längre streckor men 2 steg, ligga magen, upp ocg tre steg till och så håller han på så.

på måndag kommer en mäklare hit och ska kolla på lägenheten och även titta lite på om det e något speciellt dom tycker vi ska göra innan den läggs ut till försöljning, ja som ni alla vet har vi ju haft planer på att flytta och nu har vi även fått hem kontraktet på den nya lägenheten så nu e det snabba bullar med att sälja denna! För er som inte vet då så ska vi flytta till en 3a i partille, ska bli skönt att få lite större vi går från en 2a på 44kvm till en 3a på 84,5kvm :D så det ska bli riktigt skönt :)


hur bor ni just nu? lägenhet, hus, radhus???

han kröp!!!!

Jahaa va har ni för er då?

själv gör jag inget håller koll på Theo medans patrik sover lite, vi har fått ta skift i natt för theo har vägrat sova.. skit jobbigt har det varit och jag hoppas verkligen det inte håller i sig särskillt länge!!!

funderar på om jag ska ta å gå en sväng men Theo blir helt galen när det e dags för ytterkläder och jag vill inte väcka patrik.. ja vi får se va som händer.. Theo e i allafall i full fart me att försöka krypa,det blir något enstaka steg här och där men inget direkt sammanhängande ännu men det verkar inte som att det e allt för långt borta.

och bara för att jag skrev nu så kröp han fram tre steg!!!  ååå så duktig han e min prins!!! han tog sig lite mer en en halvmeter och nådde plastsleven på golvet som han var ute efter!! gud va stolt jag blir nu han har bara tagit ett steg innan så detta e ju hur STORT somhälst!!! *stolt*

Bild :)

Här kommer en bild på hur den på handleden blev, lägger in två nya bilder i morgon när tatueringarna är nytvättade och utan plasten :)


lilla prinsen med det vackra namnet som hamnade på min handled sussar sött i bakgrunden med :D

Tatuerat mig :D

wiiieee ja idag hade jag ju äntligen tid för tatuering och det blev Theodores namn på handleden och ett R på framsidan axeln.. haha ja ni fattade rätt det blev 2 tatueringar :D

En go å gla skit ;)

dagen snart slut..

usch säger jag bara.. e helt sjukt trött, ont i halsen och huvudet! försöker verkligen tänka positivt och att jag inte håller på att bli sjuk igen *suckar* orka va sjuk igen, nej tror knappast det!!

jaja imorgon ska jag tatuera mig,ska skriva Theodores namn :) vill även tatuera in tre snöflingor men det får väl bli någon annan gång.. sen efter det e det dags att åka upp till skepplanda och hålla i kurs igen, i morgon e näst sista gången för dessa grupperna, shitt va tiden går fort!! snart e det även debut tävling me valparna i agility och det ska bli riktigt roligt även om vi inte e riktigt redo ännu, men det kommer ;)


Idag ar vi varit i partille och lämnat lite papper, har även gått en vända på allum, köpte ett par byxor till lilleman, sen mötte vi upp patriks pappa så han och patrik kunde kolla på mobil och abonemang så nu har göbben min en fungerande ny fin mobil :) efter det så åkte vi hem till patriks föräldrar och åt pizza, jag å patrik va duktiga och delade på en!! :D
tjaa.. det va nog allt som har hänt idag, nej jag ska på anställningsintervju snart me, datumet jag fick först var tydligen felaktigt så nu e det ett annat, ett som igentligen inte passar mig alls.. så det e inte så roligt men men va sa man göra?

ne sm tur e e snart denna dagen slut och jag komemr sova gött som en gris om nu inte Theo vaknar för ofta.. får drömma sött om min tatuering iallfall ;)

Klickerkurs Introduktion

Klickerkurs introduktion

För dig som vill prova på klickerträning med din hund och få veta lite mer om hur och varför det fungerar. 
Målet är att du skall kunna göra enklare övningar och förstå teorin som ligger bakom. 


Kursen kommer att hållas inomhus (ridhus)
Inga som helst förkunskaper behövs. 
Hundras och ålder spelar ingen roll.


Datum: 18-19 April, 3+3tim 
Tid: Lör-Sön kl 9-12
Plats: Ale gårds ridhus (Skepplanda)

Kostnad: 1.000kr  (inkl ridhustillägg, material och fika)
är någon intresserad så skriv ett medelande så får ni mer informtion samt telefonnr till anmälning :)

Melodifestivalen, RÄTT låt vann!!!

Faan va gött, rätt låt vann!!! äntligen en låt man kan me och skicka ut i europa!!!

dra sönder mormors växter :S

va har ni för er då?

Jag patrik och Theo är hos mina föräldrar, patrik, syrran min och pappa e ute och sågar träd medans mamma pysslar me hästarna, mockar och så.. Theo springer runt i sin gåstol och jagar valparna, när han inte gör det så drar han i alla växter han ser! samt att han e på spritskåpen men han förstår inte riktigt varför han inte når när han ser dem, det där me glas e en underlig manick.. haha såå söt :)


skit också...

nu har dommen fallit, vi kommer inte flytta..

får se om en månad eller två om vi kan börja söka lägenhet då istället..

haha jag har fått min första elaka kommentar!!!

haha snacka om att folk har för lite att göra!

kommentaren jag fick var såklart från en anonym person som sade:
"Ditt barn ser väldigt bajsigt ut.. hur gör du??"


men ärligt??? va tänker personen med, snacka om att hon/han är VÄLDIGT avundsjuk på min söta och underbara son :D

Introdutionskurs i klickerträning!!

Japp den 18-19april är det tänkt att jag och syrran skall ha en klicker kurs för sådana som skulle vilja använda klicker i sin dagliga hundträning, framförallt så kommer vi fokusera på att lära deltagarna hur de ska tänka Klicker, det är ju lite annorlunda mot de traditionella "visa och ge godis" metoden. Med klicker lär vi hundarna att tänka själva samt att bjuda på olika beteenden utan att vi lägger oss i och vem vill inte ha en hund som tänker efter noga innan den gör något??

vill du ha mer information om kursen så skriv en kommentar så skickar jag uppgifterna :)

Ny bloggdesign.. va tycks??

Ja va tycker ni??

Theos outfit för idag, han e en ricktig rocker!!!


Riktigt snygg e Theo, ni lägger väl märke till patriks snygga strumpor me ;)Jag har en cool döskalle på benet me ;)Kläderna kommer ifrån:
Body - Lindex
Byxor - Ica Maxi
mockasiner - H&M

Lilla prinsen :D

här kramar han råttan han fick i julklapp av sin mormor och morfaroch här är han allmänt söt :D


morgon allesammans...

haha faaaan va slapp jag har blivit på morgonen, jag ar ju nätterna och eftersom patrik med går hemma så har morgonen blivit hans pass men idag skulle han iväg nu vid 9 så jag fick gå upp halv 9... usch och fyyyyy va trött jag e!!!! (jag brukar ju inte gå upp förrens 10-10.30)


skit snuvan hänger i och huvudverken smyger i bakgrunden men har inte brutit ut ännu så jag hoppas nu för fulla muggar att jag slipper den iallfall....
jahaa.. va ska jag och Theo hitta på idag då? parik e ju iväg och kommer nog inte hem förrens halv 3-3 så jag och Theo får hitta på något istället

ne nu ska jag snyta mig och leka lite me Theo

Men ärligt.. borde det inte vara nog nu??

Förkylningen håller sig kvar med sitt liv känns det som.. jag hostar och snörvlar som aldrig förr och jag börjar blir riktigt jävla trött på att vara sjuk!!!!

Viktnedgången denna veckan

jahopp.. det verkar verkligen som att jag står still på en liten platå nu, idag vägde jag 72,8kg haha minus 0,1kg sen förra veckan (trotts pizza och godis...) jaja skönt att man står still när man har syndat :) patrik har gått ner ytterligare 1,5kg så förra veckan måste han ha haft lite mer vatten liggandes i kroppen än vanligt så det va skönt för honom med :)

nu denna veckan ska vi köra på, inget godis och ABSOLUT ingen pizza!!!
så tror jag nog vågen kommer peka mer nedåt nästa vecka :D *hoppas*

Frukost på sängen

haha jaa det fick jag.. nej jag bara skoja, men patrik väckte mig halv 11 idag och sa att nu ska jag börja steka pannkakorna :) mysigt!!! han hade även varit så söt att han hade städat :) inte dåligt att vakna till det ni! *glad*


idag fick vi pannkakor med kanelsmak och jordgubbsylt :D

va brukar ni ha i er pannkaksmet??
vad brukar ni äta till era pannkisar???han ser inte klok ut jhu...

Jaha.. va ska jag göra me mobilen då... ja allt verkar vara kasst i denna familjen, både min och patriks mobil strejkar oc datan fungerar lite som den vill.. jaja åter till min mobil så fungerar den ju om jag skulle hitta mitt head set... ja ni förstår att min söta rosa fone tror att headsetet är inkopplat så när det ringer hörs inget och jag kan inte svara eller prata :P ibland fungerar den som den ska om jag startar om den men inte alltid...
jaja nog om tekniska saker nu..

Jag har precis nattat Theo, trött va han lillprinsen men sonmna, nej det visste han inte om han ville.. haha jo då det e på g, ha skrek nyss efter nappen och direkt när den hamna i munnen så vred han sig till VÄNSTER sida och börja blunda.. hmm.. jag som vill att han ska sova på höger för att frösöka jämna till skallen men det totalvägrar han.. *suck* jaja han ligger ju aldrig ner på vänster sida på dagarna så det kanske jämnar ut sig då men nu ser han inte klok ut :( hoppas verkligen att det fixar sig vill ju inte att han ska vara så sned i skallen, men jag kan ju inte tvinga honom att sova på ena sidan speciellt inte närhan kan vända sig själv...


så nu nanar den vackraste lilla prinsen i stan :)

f**t data

Uch och fyyy säger jag bara, varje gång jag ska göra om bloggen så hänger sig datorn.. undra om hon där uppe har något emot att förnya bloggen lite :P

usch va ja saknar mina gamla vänner både er från grundskolan och er från gymnasiet :( skulle gärna lägga upp lite gammla bilder men alla jag har från förr ligger på min stationära data hemma hos mina föräldrar i ALE... så tyvärr får jag bara drömma mig bort..

Nalle puh

haha han e sååå söt vår son!! nu i ca 10 min har han suttit på sin fina aktivitetsmatta och lekt medans tvn har varit på men nu så började nalle puh och då släppte han allt och sen dess har han kollat på tv och skrattat :D haha såååå söt!!!


sen gör det ju inte något att hans mamma älskar nalle puh och hans vänner heller ;)


Theodore 7 månader :D
och sen börjar visan om....

Ja e ledsen att jag uppdaterar så dåligt och att det bara handlar om hur sjuk ja e men detta e min blogg och jag tycker synd om mig själv så då får ni lida ;) mohahahaha!!!!

Ja som ni förstår så håller förkylningen i sig, jag mår allra sämst på morgonen och sen mot eftermiddagen kvällen mår jag bra och sen börjar visan om igen *suck* här hemma händer det ingenting jag känner inte för å göra så mycket me tanke på att min näsa antingen rinner som en flod eller är igentäppt som.. ja jag vet inte vad!! jobbigt e det ialfall..

Theo ligger iallfall och nanar nu och har gjort det ett tag, jag å patrik har roat oss me å städa en del, så nu har vi nästan något att äta på ;) och på tal om å äta så fick Theo 6månaders mat i går me lite större bitar i och det gick jätte bra idag med, han brukar ju rata allt me bitar i men nu så :D föroppningsvis så fortsätter det så här nu men jag får nog räkna me några bakslag till innan han äter de mesta.. det e ju ändå min son vi talar om :P

Prinsen har sin månadsdag idag :)

Japp idag blir lillprinsen hela 7 månader :D

får ta ett kort på honom senare och lägga in, nu försöker jag nämligen få honom att somna.. han vägrar somna själv på dagen men på kvällen är det inga problem.. mysko, jaja han ligger i sin säng nu iallfall och pratar lite, men magen e full av mat och han e glad så forhoppningsvis nanar han sött snart :)

trodde verkligen inte matningen skulle gå bra, han fick en burk me morot och potatis och den försvann hyfsat snabbt, inga protester direkt och sen en halv burk me efträtt :) gott gott!! efter det lekte vi lite i matstolen och sen gjorde jag i ordning honom för en tupplur och nu börjar det låta som att han närmar sig sömnen mer och mer :)


ne ta en kopp te och kurera halsen kanske???

hoppas ni har det bättre än jag iallfall ;)
Hur gammla är era små nu?? (om ni nu har barn)

Nej nu får det faan vara nog!!!

blir så jävla förbannad på denna förkylningen, skulle bara vilja stoppa ner den i en påse och slå den gul och blå och efter det kasta ner den för niagarafallen!!! så trött e jag på att vara sjuk nu!!

som ni förstår så håller förkylningen i sig, halsen ömmar och snorar och hostar som ett jehu...
usch skulle inte åkt iväg och hållt i nybörjar kursen i går :(

men men man måste ju lära av sina misstag inte göra rätt från början ;)

Jävla förkylning!!!

jaaa... då sitter man här, näsan e tilltäppt, jag hostar och snörvlar, låter ju som en hes tupp för faan.. förkylningsblåsor på insidan läpparna har jag fått me *suckar* ska det inte vara över snart???

funderar på om det e värt att åka upp och hålla i kurserna idag, jag känner mig sämre än igår men är det för att förkylningen blir värre eller för att den håller på att släppa? oavsätt vågar ja riskera 3 timm i ett ridhus och sen lite hundträning på det??.. njaee.. e inte helt säker, får diskutera lite me patrik, det e ju han som drar de stora lasset här hemma just nu..Theo har varit hos öron läkaren idag iallfall och allt såg fin fint ut :)
fast ibland undrar jag om han verkligen har något mellan öronen, för det va väl de dom kolla ;)
haha neee stackars plutten amma ska inte säga så, för er som inte vet så va det dags att kolla hans öron och hörseln efter öroninflamationen han hade när han var liten.. eller mindre kanske e rätt ord han blir ju ändå 7 månader i morgon!!

jäkla SKATA!!!

Han e en liten skata vår son!!! det tar inte ens två sekunder från det att man lägger något på vardagsrumsbordet tills dess att ha har sprungit igenom rummet me sin gåstol och kastat sig efter det!!.. inget går säkert!! INGET!!

klädtorken är oxå utsatt, han drar i kläderna och backar tills ställningen rammlar ner (oftast över honom) och med förtjusta skrik så börjar han tugga på allt som e nytvättat!!!

ett exempel till:
igår när vi var hemma hos anders och mia så gick både Theo och Oliwer runt i sina gåstolar och snabbt som attan hittade han deras vardagsrumsbord och duken som låg på och började dra, snabbt var jag framme och tog bort honom där ifrån, sen la jag undan allt på mitten (vek upp duk kanterna och la undan allt han kunde nå), efter ett tag börja mia städa och rätade då ut allt utan att jag märkt det och när hon hunnit tre steg därifrån och nej jag skämtar inte tre ynka steg tog hon innan man hörde PANG!!

jaaa.. va va det?? joooooo det var Theo som hade dragit i duken och lyckats slå ner ett kärl med små små svarta stenar och ett ljus som låg över HELA golvet.. :P Bra jobbat!

vilar..

satans va trött i huvudet jag e.. och nej pappa mina två hjärnceller krockar inte.. de e för trött så de nanar ;)

patrik va gullig och åkte iväg me Theo förut så jag skulle kunna vila, sådet har jag gjort halva dagen typ..
ja jag har inte bara vilat, jag har plockat lite här hemma me, hängt upp tvätten och så, man kan ju inte låta den ligga i maskinen får då börjar det lukta.. det har jag lärt mig av patrik :P (han har provat!!)..

ne ja ska försöka få sätda undan lite till innan jag ska vila igen..


ledsen alla läsare men det blir inte roligare inlägg än såhär när man e sjuk..

skit..

godmorgon.. eller tja.. god och god, snuvan e värre än nånsin och jag mår skit rent ut sakt!

heeelt slut :(

Jag kan ju inte direkt säga att jag e mycket piggare, förkylningen håller i sig både på mig och Theo :( inte roligt alls, och i dag har patrik hjälpt anders och mia att flytta (första lasset) medans jag och mia har passat barnen och jag e heelt jävla slut, usch och fyy för att vara sjuk säger jag bara!!!


ne i morgon blir det vila, speciellt om jag ska orka åka till sjukhuset på onsdag morgon me Theo (kolla öronen efter hans öroninflamation) och sen hålla i kurser i tre timmar på kvällen så måste kroppen min bli piggare!!! annars kommer jag vara heeelt död!!
RSS 2.0