En varm och rolig Tävlingshelg är nu avklarad!!

Godmorgon!!!

Tänkte bara berätta lite om hur helgen har varit.

Det första jag kommer och tänka på är sjukt varm, rolig.. ja lyckad helt enkelt, jag fick som bästa placering en 4de plats med Goya, vilket jag e sjukt nöjd med då banorna inte var sådär jätte lätta!!! ja det finns väl inget me helgen som jag direkt kan klaga på, det flöt på bra, jag tog mig runt alla banorna med både Donna och Goya, visst blev det något enstaka fel här och där men generellt sett så var detta den bästa helgen på riktigt länge :) (jag tog 2 individuella pinnar med Goya och 1 med Donna)

Sen måste jag ju även gratta Cicci och Funny som gjorde årets första 0a i hopploppet samt fick ett CERT!!! GRATTIS TILL ER!!!! Loppet var suuuuper fint!

 För laget gick det också bra, vi är ju redan klara för SM nästa år men vi vill ju komma lite högre på årets lag lista ;) vilket vi nu borde ha gjort då vi tog två pinnar till nu i helgen (en andra plats i agility loppet och en första plats i hoppen, TROTTS att vi bara startade med tre hundar! :D..) GRATTIS till oss!!


summa kardemumma så har helgen varit gudomlig med några få bieffekter så som att jag har jätte ont i fötterna, jag har bränt mig lite i knävecken vilket inte e jätte skönt och jag har fått lite sömn.. men detta kan man ju bortse från ;D


Nu e det inga mer tävlingar förrens det e dags för Jutlandiacup i Danmark, det ska bli SUPER ROLIGT och vi är taggade till tusen!


Kommentarer
Pappa

jag säger det igen, ni var SUPERBRA !!

2009-06-29 @ 10:01:45
m

Inka ska till Bollebygd innan Jutlandia Cup

2009-06-29 @ 10:20:39
URL: http://www.lowenberg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0