Segast i stan.. är det vi eller??

Fyyy va trötta och sega vi har varit dessa dagarna sen vi kom hem, det händer inte mycket här kan jag lova.. Snart bär det av igen men denna gången ska vi till Holland för EO samt träningsläger. det ska bli roligt :) Dock märks det tydligt att hela familjen är trött, Patrik får sova middag efter jobbet, jag och Theo sover till 9 på morgonen och alla lägger sig vid 21-22 tiden på kvällen.

Idag har Theodore rest sig upp utan att hålla i något, han e väldigt stabil nu när han går och står. skönt att det går rätt snabbt nu för snart e det inskolning på dagis och då e det ju roligt om han kan gå och vara med lite mer trotts att han är yngst.


För er som följer min viktnedgång så stod vågen på 67,5kg i måndags så nu e jag förbi min startvikt innan graviditeten :D GRATTIS TILL MIG!! nu är målet inställt på under 65kg (helst innan min födelsedag men jag vågar inte sätta för stora krav då det e VÄLDIGT lätt att glömma av vad man ska äta och inte äta..) men men ni får hålla tummarna för mig!


ne nu ska jag vara social med mina föräldrar och Theo

Jutlandica Cup - nu är vi hemma :)

Hejsan allesammans!!

I morse kom vi hem från Danmark och tävlingarna på Jutlandica Cup. Det har varit en rolig och händelserik tävlingsvecka, vädret har varit lite växlande men messtadels sol och varmt!

När det gäller själva tävlingarna så var första och sista dagen absolut bäst, haha typiskt!, första dagen kom jag 2a med Inka i hopp2 loppet och fick en silver medalj samt en dansk "pinne". resterande lopp under näst intill hela veckan var disk med både Inka och Goya, dock fick jag och goya några riktigt bra lopp tillsammans!

Det ena loppet med Goya var en riktigt svår hopp bana och vi var felfria fram tills sista hindret då mamma, pappa och patrik stod precis framför målhindret och ropade så han sprang såklart förbi och tittade ut i publiken istället för att hoppa.. så där blev vi diskade.. tack familjen, ni är så snälla!! De sista två loppen är annars de jag är mest nöjd med och även de två lopp som jag gick felfritt i, i hoppen kom jag på plats 15 och i agilityn på plats 10 så jag är mycket nöjd med loppen, ja främst agility loppet :D

Pappa och Donna körde i senior klass och gjorde rikgtigt bra i från sig (de var på pallen varje dag!!!!) och de plockade med sig två brons, tre silver och en guld medalj :D GRATTIS PAPPA och DONNAÄven om vi bara var 7 svenskar där så var vi på pallen varje dag, Bra jobbat allesammans!!!
fler bilder hittar ni här:   http://picasaweb.google.se/xanthabelkira

Bilder på fölen

Oj va längesedan det var jag skrev nu. Theodore går stadigare och stadigare för varje dag, han kan svänga och vända sig om samt sätta sig på huk och resa sig upp igen :)

I morgon är det dags för tävling i Bollebygd, Inka är det denna gången som ska få springa så det blir en liten genomkörare inför Danmark (dit åker vi på söndag och stannar en vecka så jag lär inte uppdatera på ett tag men nu vet ni ju varför). Eftersom patrik inte har lyckats få ledigt på tisdag morgon så får han åka efter jobbet vilket betyder att han är i framme seent på kvällen, jaja det viktigaste e ju att han hinner vara med några dagar :)


och för er som undrar så har andra fölet anlänt upp hos mina föräldrar en svart skäck (hingst) urgullig e han!!


ne nu ska jag slappa lite, vi ska ju upp tidigt i morgon.
här kommer två bilder på hästarna :D
Hetta med de nyaste fölet
Keilir har blivit större på en månad ;) tänk att han med var så liten i början


han bara springer iväg..

Hejsan allesammans!

Här hemma händer det inte mycket, Theo sover och Patrik e på jobbet så jag passar på att slappa framför datan och tvn, det blir ju lite ont om egentid nu när Theo ska gå hela tiden, han blir stadigare och stadigare men jag e ändå väldigt rädd när jag ser honom springa iväg han e ju inte suuuper stabil precis.. men men övning ger ju färdighet.

Precis som i resten av sverige så e det grymme varmt här så jag har passat på att sola idag när Patrik och prinsen var iväg och handlade, hellst hade jag ju legat några timmar till men det gick inte och i morgon skulle det väl regna?? (någon som har koll på det?) Jaja imorgon blir vi iallfall bjudna på mat av patriks föräldrar så man slipper ju laga mat och diska ;)


ne nu ska jag slappa lite till, misstänker att Theo kommer vakna snart.

Theo lär sig mer och mer :D

Herrejösses va jag är trött!!

sitter här och väntar på att Patrik ska komma hem, han slutade kl 23.00 idag så han borde vara här snart.
Idag har jag och Theo inte gjort allt för mycket, vi har varit ute på gården och lekt lite, sen har vi lekt och roat oss här inne med. Läggningen idag blev nog den bästa någonsin så jag e suuuper nöjd! :D Theo somnade vid kvart/tjugo över 9 och har än så länge inte vaknat *ta i trä* Jag hoppas verkligen det blir en lugn natt för jag e äckligt jävla trött och hade behövt få en ordentlig natt för att orka med.

Theo lär sig mer och mer för varje dag, han pekar upp i taket och visar lampan, han kan dricka ur sugrör, han står och går bättre och bättre, han kan låta som en indian (göra ljud och slå handen över munnen) han säger mamma allt tydligare och han e nyfiken på allt (Han pekar på allt han ser och tittar frågandes på oss). ne nu ska jag titta vidare på NCIS innan det e läggsdags.
RSS 2.0