Heeeela familjen :)

Idag har vi varit ute på promenad, riktigt skönt, inte särskillt kallt heller, handlade lite till maten i dag, det blir korvstroganoff :D mumms säger jag bara det e nog en rätt jag skulle kunna äta 7 dagar i veckan :)

lilleman har sovit bättre inatt, dock e det fortfarande knappt okej, men bättre.. har varit uppe iallfall 1-2 gånger i timmen.. *suck* jag förstår verkligen inte va det e som e fel.. har funderat på det där me nattskräck men det känns lite konstigt att tro att det inte bara e en fas *fundersam* jaja vi får väl se hur det fortsätter så kanske vi får prata me BM nästa gång vi e där.


har börjat titta över va jag ska ha för text snitt på tatueringen som jag skall göra när "hela familjen" skall iväg (jag, patrik, mia och anders) men det e svårt, riktigt svårt, ska ha me mig ett eller två fö, rslag tänkte jag och sen se va han tyckekanske har han någon som passar bättre, vem vet.


ooo e så jäkla sugen på att tatuera mig, vill verkligen göra en massa saker men det e ju ganska dyrt så det blir att välja väl, ja den som skall göras nu e ju en julklapp från patrik så det e nästa efter det som jag betalar själv som skall funderas på ett tag, men jag har en heldel ideer :D

är ni sugna på någon tatuering? vad i sådanafall?


Kommentarer
Sarah

ja jag vill tatuera in chanelles namn någon stanns.

men får se när det blir, o vart det blir. haha!

ang din kommentar så tror jag att jag gått ner 2 kg, men bryr mig inte om vågen längre. får efter hur kläderna sitter. för ju mer jag rör mig ju mer muskler byggs ju upp så =)

2009-01-19 @ 13:57:19
URL: http://mammasarah.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0