han gallskriker och fäktas så in i norden

äntligen e våren här, elelr det känns iallfall som att den är det!! Tidigare idag åkte vi upp till mina föräldrar och här har vi fällt träd, laggt på mer ris på brasan, grillat korv och haft det riktigt trevligt i solen och värmen, det var inga problem att gå runt i linne eller T-shirt :)

Theo e fortfarande grinig.. vi vet inte riktigt varför men han e ganska bråkig i allmenhet.. han vägrar ligga på rygg han gallskriker och fäktas å försöker väntda sig till mage så han kan krypa iväg men så fort han har vänt sig så e han tyst.. så ta på eller av kläder samt byta blöja e ett projekt som tar mycket mer kraft och tid än va man tror.. emn vi ska inte ge oss, han kan ju inte få vinna på en sådan sak!! kläder måste man ha, och blöja går ju inte direkt att byta medans han kryper runt *suckar*


ikväll blir det vila med osst och kex här uppe, det ska bli skönt för vi känner oss inte riktigt avslappnade hemma eftersom vi försöker hålla det så rent och fins som möjligt så det inte blir en massa städa inför visningen.


va ska ni göra i kväll då???


Kommentarer
Sarah

Vi ska äta fondue ikväll och se på tv :)

Kanske blir utgång på fredag, vill du hänga på?

2009-04-04 @ 18:50:45
URL: http://mammasarah.blogg.se/
mikaela

ni ska sälja boendet förstår jag? eller? Lycka till isf! Du har en jättevacker banner. scrapbookingstuk. Pysslar du med sådant?

2009-04-04 @ 20:52:03
URL: http://gwendolenthegood.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0