enskild firma

God frukost allesammans ;)


Theo somnade vid kvart i nio tiden, nio la jag mig sen gick vi upp ca 10 över 11.. haha faaan va gött ;)

nu har både jag och prinsen ätit, han har ätit isahvsgryta idag, det gick ner mer än igår så lite mer än en halv stor burk fick han i sig, vilket e toppen bra då han inte e så stor i maten.sitter och läser lite ang att starta en enskild firma det verkar som att det är något jag skall göra nu, inget bestämt men det lutar åt det hållet :)


Kommentarer
Sarah

Patrik har eget företag. Ifall du undrar något, kan du ju alltid fråga honom! :)

2009-04-22 @ 12:57:08
URL: http://mammasarah.blogg.se/
Anonym

Åhh, låter spännande :) Berätta mer!! :D

2009-04-22 @ 16:09:36
URL: http://the-best-of-sarah.blogspot.com/
sarah & combat

Haha...tja... I mitt personliga brev som jag har om jag söker jobb har jag skrivit "andra skulle nog beskriva mig som extremt aktiv" ... Fast jag tycker det är kul att träna, så jag är ju motiverad och älskar det. Hade vart en annan sak om jag bara tränat för att man "måste". En del pass gör jag bara just av "måste skäl" och skulle det vart så med all träning så hade jag haft svårt att motivera mig till att träna vecka ut och vecka in. Så ett tips är att hitta någon träningsform som du verkligen tycker är kul. Gör det till "din" grej eller hitta någon kompis som kan peppa. Jag tränar själv för att jag ser det lite som "min" tid och faktiskt avkoppling :)

Jag har ju lite andra förutsättningar med, lever ju själv så jag gör det jag vill, när jag vill. Är ju lite lättare att planera och så då. Den dagen man träffar någon får man nog lägga om sitt liv lite kanske... Gillar inte tanken, men man får ju kompromissa :)Absolut, hade vart kul! =) Vi är ju en del här i trakterna med Bergers nu, har pratad med en del ner mot Halmstad/Skåne om att ta en träningshelg mot sommaren. Hade vart kul om man kunnat få igång lite aktiveteter här i Väst :)

Ska ni på rasträffen by the way??

2009-04-22 @ 21:44:55
URL: http://the-best-of-sarah.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0