Tidig start idag!

Godmorgon allesammans!

Idag blev det tidig uppstigning med Vincent, jag är inte ett dugg förvånad för han somnade vid 18.15 igår och sov till 06.30, kan inte klaga! Theo somnade vid 20.00 och sover nu i sängen med sin pappa! själv var jag så smart att jag somnade tidigt i går jag med så jag känner mig ändå hyfsat utvilad :)


Idag ska vi inte göra någonting alls här hemma, slappa coh ta det lugnt då det har varit lite mycket här i några dagar. ska bli sååå skönt att bara gå runt och små städa och sen ta en iskaffe hos Marie. Det behöver jag ;DVincent lär sig nya saker varje dag! detta kan han:

Gå längre sträckor utan att hålla i sig
Leka indian
säga titta och mamma
klappa händerna
vinka
klättra upp i soffan och på andra låga/medelhöga saker
låsa upp min telefon :P

Tänk snart e vincent 11 månader!! tiden går sjukt fort!!

Theo lär sig även han mycket just nu, det bästa är att spela bilspel eller angrybirds på patriks telefon eller spela mario cart på vårat Wii. han kan även skriva Theo och håller på att lära sig skriva hela sitt namn :)ne nu ska jag och lill fisen mysa lite :)


Kommentarer
Fatima

Duktig Vincent och Theo :)När det kommer till träningen var det svårt för mig att vara duktig med kosten. Att sluta med allt "gott".. Men när jag tittade mig i spegeln så blev jag först ledsen och sedan arg och besviken. Men det gör ju inte en mer hälsosammare. Sedan så läste jag på en blogg om hur man ska gå till väga och dem här pushade mig. Jag kör 10 min på varje kondition maskin för att inte lessna. Gör man det så känns det att tiden går fortare. Nu är jag på min femte dag utan socker och kolhydrater.

2012-02-08 @ 09:53:51
URL: http://www.mina-prinsar.com
alexandra

Jätte fin blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

2012-02-08 @ 14:59:19
URL: http://thisisalexandras.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0