Bröstförstoring

som vissa av er redan vet så har jag varit på konsultation på en klinik här i Göteborg för att göra en bröstförstoring, efter två barn så är det ett måste speciellt eftersom jag ville det redan innan jag hade barn.

Det vi diskuterade var framförallt storleken, det ska ju inte vara jätte bomberna allan och inte heller för små då det jag har ändå måste fyllas ut så det inte ser dumt ut. så just nu är jag inne på 300cc, runda inplantat med Hög profil. dom kommer alltså inte vara droppformade som de flessta inplantaten på bilden då det alltid finns en risk att det snurrar och då ser det ju himmla tokigt ut ;)
Jag är alltså mer inne på ett inplantat som ser ut som ML gör på bilden.
Jag är även rätt säker på att jag vill lägga protesen över muskeln (till höger på bilden)
då slipper man få problem med muskelpåverkan m.m. + att det tydligen inte gör lika ont och att det läker snabbare.


Datum är redan bokat, skall träffa kirurgen några veckor innan det är dags för att gå igenom allt igen, ska bli så skönt att få detta gjort nu efter så många år!!

Så nu sparas det pengar, allt jag kan få tag i. ja nästan iallfall, men det handlar ju om en massa pengar och jag vill inte behöva ta några sora lån, som det ser ut nu kanske jag hinner få tag i allt och det hade ju varit toppen!! håller tummarna*Kommentarer
Sara

Grattis vad kul! :) gjorde min efterlängtade op idag efter flera års längtan. Runda & framför muskeln. Har inte så ont som jag trodde jag skulle ha, så det är skönt! :) vilken klinik ska du gå till? Kram Sara

2011-11-10 @ 22:24:46
URL: http://sastbro.blogg.se/
Sara

Specialistkliniken var jag på. Var ingen annan stans heller. Tror det bara blir jobbigt att flänga runt och leta. Sen har jag en tjej kompis som gjorde sina där för ngr år sedan. Carolina borén hade jag som läkare, jätte go! Trivdes med henne med en gång! :) 350 cc la jag i, behövde inte lyfta då jag inte hade hängiga ;)

Och la snittet under bröstet, eftersom vi ska ha knodd ngn gång men inte ännu. Men hade jag varit färdig med barn, hade vi lagt

snittet i vårtgården, då blir det jätte fint! Men vill inte riskera

ammning till nästa knodd. :) hoppas du hittar rätt klinik som passar dig! :) kram

2011-11-11 @ 20:53:48
URL: http://sastbro.blogg.se/
Sara

Det känns helt underbart men samtidigt overkligt btw! :) har dock inte sett dom ännu då man har bandage som sitter hårt över. Men på måndag ska vi dit och kika på dom och även tejpa om ärren :)

Klart att man har ont, man orkar inte så mkt dagen efter op, inte så konstigt iofs ;) men imorgon hoppas jag att det känns bättre :)

2011-11-11 @ 20:58:14
URL: http://sastbro.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0